Műanyag bejárati ajtó

Azok, akik a kiegyensúlyozott ár-érték arányt részesítik előnyben számukra a műanyag bejárati ajtók ideálisak lehetnek. Azoknak is kiváló választás, kik úgy gondolják, hogy a műanyag bejárati ajtó hatalmas lemondással jár, mert nem adja vissza úgy a biztonság érzetét, mint egy biztonsági ajtó.

A műanyag bejárati ajtó hasonló paraméterekkel rendelkezik, hosszú élettartam, igényes kivitel,    5 pontos zárszerkezet, rendkívül jó hang –és hőszigetelési tényező. Ajtóink tökéletesen megfelelnek az Európai szabványnak és az ehhez szükséges tanúsítvánnyal is rendelkeznek.

Szükség esetén két szárnyú kivitelben és egyedi méretben is elkészíthetők. A műanyag bejárati ajtók nem csak fehér hanem aranytölgy és mahagóni színben is megrendelhetők, tele vagy üveges kivitelben. Ebben az esetben szinte megszámlálhatatlan a díszüveges verzió hozható létre.

Az impozáns, a ház külső díszívé váló műanyag bejárati ajtó ideális választás, főképp azért, mert széles panel kínálattal készül és a Tiffany technológiával készülő üvegek nagyszerű esztétikai élményt nyújtanak vásárlóinknak. Műanyag bejárati ajtóinkra 5 év garanciát vállalunk.