Dekor és üveg beltéri ajtók

Dekor beltéri ajtók

Ha nem szeretnénk túl bonyolítani az építkezéskor vagy felújításkor a beltéri ajtók körüli választás, majd beépítés munkafázisait, akkor a dekor beltéri ajtó ideális megoldás lehet.

Stílusos és egyedi kialakítású ajtókat hozunk létre a különleges dekor fóliával. Változatos vagy egyszerű, de mindig divatos formák, amelyek képesek visszaadni a fa eredeti vizuális hatását és hangulatát.

Mivel a dekor fóliás ajtók utólag is beépíthetők, így az ajtók stílusának és színének kiválasztását a legutolsó munkafázisra hagyhatjuk, ebben az esetben pedig már a bútor, a falak színével is összhangba hozhatjuk a belterek ajtóit.

A standard dekor beltéri ajtók választéka szinte végtelen, mind a dekor fóliák használatának sokszínűsége, mind a különféle üvegezési technikák más-más egyéniséget adnak az ajtónak, ezáltal képesek maximálisan illeszkedni a lakás, a ház összhatásához, harmóniájához.

A dekor ajtók tokszerkezete a vakolt fal vastagságához igazodik, így választható újépítésű és felújított házszerkezethez is. A hosszú élettartamot a német zárszelvények és pántszerkezetek biztosítják.

Az ajtólapok és a tok MDF keretre szerelt, papírfóliázott forgácslap, króm pánttal, és rozsdamentes zárral.

Standard beltéri ajtókat raktárról is rendelhet normál 12 cm-es falvastagsághoz való tokkal, ettől eltérő méretű vagy eltérő üvegezésű dekor fóliás ajtók készítését egyedi méretben rövid határidővel tudunk vállalni.

Üveg beltéri ajtók

Az üvegajtók leginkább a 20. század, a modern építészet megjelenésével terjedtek el Európában, és egyre szélesebb körben használják mind külső, mind a belső terek elválasztásánál.

Az üvegajtók beltéri használata egy olyan egyedi, és stílusos megjelenést biztosít a lakásnak vagy a háznak, az éltető fényt teljes egészében átengedi, ezáltal sokkal világosabb beltéri tereket alakíthatunk ki magunknak és családtagjainknak.

A speciális vasalat azt is lehetővé teszi, hogy az egész ajtólap üvegből készüljön, ehhez természetesen speciális zárak és zsanérok tartoznak, amelyeknek az ára meglehetősen magas, mivel az edzett üveg nagy teherbírásnak van kitéve.

Az üveg felület lehet savmart, átlátszó, emellett szinte bármilyen mintát bele tudunk savmaratni.

Hasonlóan a dekor fóliás ajtókhoz az üvegajtók standard méretben is rendelhetők, amelyek utólag szerelhető tokkal kerülnek kialakításra, de emellett számtalan egyedi méretet is legyártunk a megrendelő igénye szerint.