Biztonsági acél bejárati ajtó

A bejárati ajtó első számú funkciója a ház védelme. Régebben teljesen mindegy volt a védelem mellett a bejárati ajtó milyen esztétikai megjelenéssel bír. Mára az igények változásával, ez is nagyban megváltott. Ma már a bejárati ajtónak nem csak védelmi szerepe van, hanem hozzájárul a ház, a lakás összképéhez: kiemeli, stílust és szépséget ad neki. A látogatót hívogatja, de a rosszakaratú betörőt távol tartja, talán ez is lehetne a biztonsági bejárati ajtók „ars poetica”-ja.

Cégünk két féle bejárati ajtót forgalmaz, ami tulajdonképpen a két végletet is jelenti a bejárati ajtók piacán, az egyik ilyen ajtónk: a biztonsági acél bejárati ajtó.

Ez az ajtó az igazi, professzionális védelmet biztosítja, olyan technológiai megoldásokkal, ami garantáltan megvédi otthonát. Felmérések szerint hazánkban a betörések jelentős hányadát a bejárati ajtón keresztül, vagy az ajtó betörésével vagy a zár megrongálásával viszik véghez.

Egy teljesen betörésbiztos bejárati ajtó viszont megoldhatja a problémát!

Több olyan ponton is megoldást nyújt a biztonsági bejárati ajtó, ami nélkülözhetetlen. Első és legfontosabb a TÖKÉLETES BIZTONSÁG. Biztonsági bejárati ajtóink teljes mértékben megfelelnek a MABISZ által előírt szabályoknak. Ez az igazi garancia.

A második legfontosabb és nélkülözhetetlen pontja a bejárati ajtónak az ESZTÉTKIAI MEGJELENÉS. Számos olyan szín és árnyalat közül választhatják ki megrendelőink a megfelelő szép, elegáns és gyönyörű bejárati ajtót, amivel így a lakás díszévé avanzsál, amit erősít a rozsdamentes és vízálló felület.

A bejárati ajtó a biztonság mellett olyan funkciókat is el kell lásson, mint a HŐSZIGETELÉS. Hisz nem engedhetjük meg, hogy lakásunk hőjének mintegy fele az ajtón keresztül távozik.

Emellett nem elhanyagolható a tény, hogy bejárati ajtóink a HANGSZIGETELÉS terén is jeleskednek.

Összefoglalva, annak tudatában válasszon bejárati ajtóink közül, hogy garantáltan a megfelelő biztonságot kapja cserébe, valamint kellemesen ötvözi az esztétikai megjelenést a hő –és hangszigeteléssel.